Sanna

Om Sanna

Jag älskar berättelser. När jag var liten gick mina sommarlov åt att läsa höga torn med böcker som jag hade lånat på biblioteket. I mina skrivbordslådor låg fina skrivböcker huller och buller, alla med en ny påbörjad berättelse inuti. Hemma hos mormor och morfar skrev jag på morfars knattrande skrivmaskin nere i källaren. Där doftade det gott av gamla böcker. Och lite källare förstås.

Idag berättar jag berättelser både i text och bild. Jag älskar att skriva och jag älskar att fota. För mig handlar foto om att fånga de små ögonblicken i vardagen. Det handlar om minnen och känslor. Det handlar om berättelser.

Trädgård

Jag gillar iPhonen och VSCO

Just nu är jag som flitigast på Instagram. Min iPhone-kamera är långt i från den vassaste, men den är alltid med i fickan, redo att fånga stunder och upplevelser. Det enkla och lekfulla fotograferandet är det roligaste.

Jag är förtjust i naturen, speglingar och vackra bildeffekter. Jag skulle inte klara mig utan kaffe, Lightroom och förinställningar från VSCO. Sen är jag också barnsligt glad i äventyrsspel, att äta god mat och blanda cocktails.

Natur

På Moderskeppet

Här på Moderskeppet skriver jag massvis med blogginlägg och bjuder på nya roliga avsnitt i vår WebbTV. Jag är också lärare på Guld och har skrivit en bok fylld med Photoshoprecept – för dig som tycker om att bläddra bland inspiration och bildbehandlingsidéer.

Vill du nå mig så gör du det bäst på sanna@moderskeppet.se. Jag blir alltid glad för mail!

Och du, kolla in min nyskrivna novell Ensamhjärta. Helt gratis och väldans spännande.

Natur