Sanna

Om Sanna

Jag älskar berättelser. När jag var liten gick mina sommarlov åt att läsa höga torn med böcker som jag hade lånat på biblioteket. I mina skrivbordslådor låg fina skrivböcker huller och buller, alla med en ny påbörjad berättelse inuti. Hemma hos mormor och morfar skrev jag på morfars knattrande skrivmaskin nere i källaren. Där doftade det gott av gamla böcker. Och lite källare förstås.

Idag berättar jag berättelser både i text och bild. Jag älskar att skriva och jag älskar att fota. För mig handlar foto om att fånga de små ögonblicken i vardagen. Det handlar om minnen och känslor. Det handlar om berättelser.

Trädgård

Jag gillar iPhonen och VSCO

Just nu är jag som flitigast på Instagram. Min iPhone-kamera är långt i från den vassaste, men den är alltid med i fickan, redo att fånga stunder och upplevelser. Det enkla och lekfulla fotograferandet är det roligaste.

Jag skulle inte klara mig utan kaffe, Lightroom och förinställningar från VSCO. Sen är jag också barnsligt glad i äventyrsspel, att äta god mat och blanda cocktails.

Natur

På Moderskeppet

Här på Moderskeppet är jag lärare i många av våra onlinekurser. Jag har också skrivit en bok fylld med Photoshoprecept – för dig som tycker om att bläddra bland inspiration och bildbehandlingsidéer.

Vill du nå mig så gör du det bäst på sanna@moderskeppet.se. Jag blir alltid glad för mail!

Och du, kolla in min nyskrivna novell Ensamhjärta. Helt gratis och väldans spännande.

Natur