Fredag med Fredrik #6 2012

Fredag. Underbara fredag. Dagen som summerar veckan och börjar helgen. Nu kör vi!

Matthias Heiderich – Arkitektur

Arkitektur är intressant. Former och färger. Matthias Heiderich hittar många fina vinklar och former tycker jag. Speciellt i Spektrum Eins. Hela hans webbplats hittar du här.

Tema: Street-Flickr

Jag tänkte så här. Den här veckan kör jag lite gatufoto-tema på flickr-länkarna. Gatufoto har alltid legat mig varmt om hjärtat. Kanske för att jag själv är ganska bra på att fundera lite i bakgrunden när jag fotar. Kanske för att det ofta dyker upp intressanta människor i bilderna. Här kommer ett par gatufotografer.

Carmelo Eramo

Det är mestadels svartvita gatubilder i Carmelos samling. Större delen från Italien skulle jag tro. En viss vemodskänsla hittar jag i många av bilderna. Kolla in vad du tycker.

Tom Waterhouse

Tom fotar över hela världen verkar det som. Han har härlig humor i sina bilder tycker jag. Och någon liten intressant historia till bilden. Kul tycker jag. Kolla in Tom!

Nina’s Clicks

Jag tar med Nina i högen gatufoto också. Även om hennes bilder kanske inte är traditionellt gatufoto. Snarare mest bilder av gator, fik och annat. Men fina och mysiga bilder är det. Nina’s Clicks.

Tack för idag!

Detta var vad som kom med idag! Glöm inte att ha en grym helg i det fina fotovädret.

Om bloggen

Vi bloggar för dig som är kreativ och som brinner för att skapa. Här finns över 2500 läsvärda inlägg.

Gå till startsidan

Gå till arkivet

Nyhetsbrev

Gör som 25079 andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Läs mer om nyhetsbrevet

Lämna ett svar

  • (publiceras inte)